#9 USA Tur – Bubba Gump, Santa Monica Beach

Kjærest har mange gode minner fra å ha sett filmen Forrest Gump med Tom Hanks. Selv hadde jeg ikke sett den, har sett den nå i ettertid. Så nå skjønner jeg hvorfor han hadde store drømmer om å kunne besøke denne restauranten om vi en dag kom oss til USA.

Bubba Gump restaurant.

Bubba Gump er en restaurant basert på filmen og de serverer alt mulig rart i reker. Derfor når vi såg denne var i nærheten kunne ikke vi la sjansen gå fra oss, minst av alt kjærest.

Endelig fikk han oppleve Bubba Gump.

Bubba Gump Shrimp Company Restaurant & Market er en amerikansk sjømatrestaurantkjede inspirert av filmen Forrest Gump fra 1994. Teller vi fra juli 2015 er det oppført 40 Bubba Gump Shrimp Co. restauranter over hele verden. Tjueen av disse stedene er i USA, fire er i Mexico, tre er i Japan, og en hver i Storbritannia, Hong Kong, Indonesia, Canada, Marianas på Filippinene og Qatar.

Selskapet er basert i Houston, Texas og har vært en divisjon av Landrys restauranter siden 2010. Den første Bubba Gump-restauranten åpnet i 1996 i Monterey, California av Rusty Pelican Restaurants i samarbeid med Viacom. Viacom er eier av Paramount Pictures og er distributøren av Forrest Gump.

Restauranten Bubba Gump er oppkalt etter filmens karakterer Benjamin Buford “Bubba” Blue og Forrest Gump. I filmen foreslo Bubba å komme i rekeforretningen og til slutt fulgte Forrest ideen etter Bubbas død i Vietnamkrigen.

Klar til å da et dypdykk i menyen.

De hadde lagt det opp med skilt på hvert ett bord hvor det var to forskjellige beskjeder, en som betydde bli her å snakk med meg og en som betydde bare gå, jeg vil være i fred.

Skiltet som sa at vi ønsket å bestille noe.
Skiltet som lot oss få sitte i fred og spise.
Reker og atter reker på menyen.

Personlig var ikke maten verdens beste for meg, helt grei og greit å ha opplevd det. Men om jeg kommer til å springe ned dørene neste gang jeg ser en slik restaurant er vel lite sannsynlig. Allikevel tar jo ikke dette noe fra oss opplevelsen eller mist av alt kjæresten. Han koste seg masse og vi måtte selvfølgelig innom butikken og handle med oss noen små ting også.

Butikken tilhørende Bubba Gump.

Og sist men ikke minst måtte vi ha ett ikonisk bilde av hva han forbinder med filmen. 🙂

Ikoniske og obligatoriske bildet vi måtte ha med oss.
Sko og benk.
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg