Ikke bestandig like lett å få jobbet….

Skal ikke uttale meg om hvordan det er å ha barn (selv om jeg skjønner at de kan gjøre jobbingen ekstra vanskelig også), men med to hunder er det iallfall ikke bestandig så greit.

 

Dette gjelder vel mest Snoopy som er en bichon havanais, men som mange kaller rasen en diltedott.

Diltedott!!! Herlig ord ikke sant!

Snoopy og bloggskriving, to ting som ikke går så greit sammen. 😉

Snoopy passer iallfall godt inn under denne kategorien. Siden han kom inn i livet mitt for ca 2 år siden er det vel lite jeg har gjort uten at han har vært delaktig i det på sitt vis. Han følger etter på kjøkkenet, soverommet, badet, dusjen og wc. Med andre ord overalt og det blir lite privatliv med denne dotten. Men jeg klager ikke, han er bare så skjønn og dette er nok noe alle med rasen kjenner seg igjen i.

Snoopy er ikke den eneste som er med, Lexie sniker seg innpå hun også. 🙂

Den situasjonen som er størst utfordring når han skal være med er dette med å få skrevet ett innlegg på bloggen. Er ikke bare lett å treffe tastaturet når hunden dekker litt over halve bare for å vise at er her han også. Hahaha, må jo bare le!

Hadde Snoopy fått det til med å skrive ord og ikke bare trykket med poter, kunne steningen helt sikkert vært spennende å lese.

Vel tankene idag er iallfall nå å prøve å bruke noen timer på bloggen før tur med hundene, ett møte på jobb, kaffedate med ei venninne, holmen med hundene, slumre en time på sofaen og så dra på ei nattevakt og begynne en ny uke med nattjobbing.

Ha en fin dag alle samme. 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg