Nok en høstgenser av pinnene

Etter forje Line Langmo genser i de herlige fargene hvit, gul, burgunder, lys blå og grå fikk jeg spørsmål om å strikke flere. Så nå kan jeg krysse av for nok en glad mottaker av denne genseren. Denne tok turen hele veien til Jessheim.

 

RBK lue til ære for gullet i 2016

Originalt kom denne ideen da jeg designet KBK luen min, så denne luen har mer eller mindre samme framgangsmåte. Først prosess var å søke opp drakten på nett, så var det bare å begynne med tegningen og utregningen på selve lua.

Så som en liten hyllest til Rosenborg som ble seriemestere i tippeligaen 2016. Her kommer luen deres. 😀 De har visst ok hvite drakter med svart skrift på hjemmekamper og svart drakt med hvit skrift når de er på bortebane. på grunnlag av dette har jeg derfor laget to varianter. De som så langt har mottatt luene er godt fornøyde og siden de er store fan av RBK betyr det mye at de godkjente designet mitt.


Til ære for hjemmekamper. 😀

Til ære for bortekamper. 😀

The True Powder Pink Cabel Jacket

Da kan jeg krysse av for nok en jakke i denne stilen for ferdig. Må ærlig si at jeg tror dette er en av min favoritter. Garnet er så godt å strikke med og bonus er jo at jakken er strikket på pinne nr. 9. Denne gangen ble det en jakke i størrelse small, men med lengde fra størrelse medium. Denne er også strikket i garnet Easy fra Sandnes og fargen er pudder rosa med koden er 3511.

For nøyaktig hvor mange fletter og riller du trenger kan du se på hva jeg skrev om denne jakken i innlegget om den The True Blue Cabel Jacket. 😊

Så langt er dette jakke nummer tre i denne varianten og flere skal det bli.  Jeg har så langt strikket to i lyse farger og en i mørk, personlig synes jeg flettene kommer nok litt bedre frem med lys farge. Men igrunn har det ingen ting å si, viktigste er jo at den som skal bruke jakken liker fargen. 😀