En sånn dag og på toppen dette….

Altså er vi kommet til midten av uka, så håper dette er toppen av hva som kan skje feil har skjedd nå. Uka startet egentlig greit med ett skift på garnbutikken. Hadde ikke stått der på lenge grunnet corona så derfor var det deilig å være tilbake i vanlig driv.

Så bars det videre på natt hvor nattevakten ble noen tøffere enn hva en skulle tro. Kan ikke si så mye der på grunn av taushetsplikt, men tro meg det er ikke lett med slike nattevakter. Natten etter altså natt til i dag var ikke noe bedre den heller bare for å si det sånn.

Ett lite lysglimt var et lite skift på garnbutikken også i går kveld.

Så i dag når jeg kom hjem hadde jeg håpet at en god søvn ville gjøre susen og at dagen og resten av uken ville bli bedre. Men skjedd det? Nei!

For det første sov jeg kun 3 timer etter nattevakt, alt for lite i seg selv. Så bars det videre på ett møte på jobb, dette var i og for seg greit. Koselig å se kollegaene sine og få snakket litt høyt alle om hva vi tenker i tiden vi er oppi.

Men så altså på vei for å lufte hundene skjedde det som IKKE skulle skje. Jeg klarte å kjøre på en skrue utenfor Europris og ente opp med ett plombert dekk. Toppen av kaka liksom. Hva nå?

Toppen av kaken og vi er bare på onsdag denne uken.

Heldigvis har jeg en utrolig snill kjæreste som kom å reddet meg. Biltema var bare noen skritt unna og vi fikk handlet ett kitt som skulle fikse det.

Biltema kitt.

Stakkars samboer så snill som han er og sliten selv etter en lang dag ente på bakken for å fikse dette.

Handy kjæresten min.

Heldigvis er han såpass vant med biler og slike ting at dette fikset han ganske så hurtig.

Med litt lim og noen andre ting så hadde jeg plutselig ett tett dekk igjen.
En snartur innom Esso også så var det nok med luft i dekket igjen.

Som sagt toppen av kaka dette så langt denne uka, så nå håper jeg resten av uka holder seg rolig. Får da være måte på hvor mye som kan skje bare på tre dager! Maks uflaks!

Ikke hjelper det på at humøret mitt har vært litt nede heller, gjør jo liksom ikke sagen noe bedre. Men dette er bare en sånn uke. Så må vel si en stor takk te OA for at han har holdt ut med meg disse dagene. Er ikke bare enkel å bo sammen med når humøret er langt i fra å være på topp!

Men om uke blir noe bedre da vet jo ingen. Så klart trur jeg 1 mai blir topp med tanke på tur med motorsykkel. Men dette er jo også dagen hvor Anne Brith har frist på seg til å komme med løsning…..

Men siden fristen er på en rød dag reknar jeg ikke med at vi hører noe før over helgen. Så vi får bare vente spent å se.

Alasuq genser

Har du strikket mye islansk mønster før?

Dette er i hvert fall min første gang. Hvorfor? Har egentlig ikke noe godt svar på det, annet at det aldri har passet. Pluss kanskje litt fordi jeg bestandig har tenkt at garnet fra Island kom til å klø masse? Noe jeg hadde rett i for min del iallfall, selv om det vaskes med rett middel og metode så klør det mer en hva jeg klarer å bruke. Men å strikke det til andre skal ikke stoppe meg, så bare spør om du ønsker en.

Denne strikket jeg til ei trivelig dame som jeg traff mens jeg sto på jobb hos Drømmestrikk. Denne damen hadde ønsket seg en genser, men hadde ikke lengre mulighet til å strikke en selv. Men også denne damen syntes det originale garnet klødde så vi måtte finne noe annet garn som passet.

Alasuq genseren kommer i to varianter, en strikket i tykk variant og en tynnere variant. Det er den tynne jeg har strikket her og den er opprinnelig strikket i Rauma 3 tråds garn som har en strikkefasthet på 22 masker over 10 cm.

Islansk genser strikket i den tynne varianten.

Garnet jeg ente opp med å bruke er Alpakka fra Sandnes Garn da dette har samme strikkefasthet som garnet i oppskriften. Damen som ønsket denne gikk for samme type farger som var i den opprinnelige genseren men fargene stemte ikke helt da dette er ett helt annet garn.

Genser strikket i Sandnes Garn i fargene grått, blått, rødt, gult og grønt.

Utstyret du trenger for å strikk denne er som følger:

Pinner;

 • Settpinner nummer 3 og 3,5.
 • Rundpinner nummer 3 og 3,5.

Garn;

 • 9 nøster Alpakka fra Sandnes Garn, farge gråmelert med nummer 1042.
 • 1 nøste Alpakka fra Sandnes Garn, farge Maisgul nummer 2015.
 • 2 nøster Alpakka fra Sandnes Garn, farge Lys Blåmelert nummer 6221.
 • 2 nøster Alpakka fra Sandnes Garn, farge Mørk Terrakotta nummer 4035.
 • 2 nøster Alpakka fra Sandnes Garn, farge Mosegrønn nummer 9573

Størrelsen jeg strikket er størrelse large og jeg har brukt pinnene som står, men strikker du stramt kan det lønne seg å øke en halv størrelse når du skal strikke mønster. Men husk da at det kan gå med mere garn enn hva som står over.

Målene for størrelse large er;

 • Overvidde 109 cm.
 • Ermer 49 cm.
 • Lengde ca. 64 cm.
Genseren har også ekstra høy hals slik at du ikke skal fryse med den på.

Fargene er noe blasse sammenlignet med de som er fra originalgarnet, men disse fargen passet fint sammen allikevel.

Så nå er tiden inne for nye prosjekter, har allerede pakket med meg ett og er klar for ny nattevakt. I kveld går jobben til sykehuset og sitte nattevakt der. Lenge siden jeg har sittet på barneavdelingen men reknar med dette går greit i natt også.

Ha en fin kveld videre og god nattevakt til de andre som jobber slik som meg.

En kveld med bilder med firbeinte!

Hadde du spurt meg for en stund tilbake siden eller bare en måned eller to! Vel, hadde aldri trodd jeg da skulle si jeg kom til å sitte på motorsykkel så mye. Litt kaldt ennå men siden vi skal på langtur 1 Mai er det greit å øve litt.

Vanskelig å få bilde av oss mens vi kjører, men jeg fikk han vi var innom til å ta ett bilde av oss to på selve sykkelen.

Så på ei kort uke har vi vel kjørt rundt 50 mil og de siste milene ble til i går. Da gikk turen til Fursetfjellet og ett lite besøk hos en kollega av OA som har ekatremt mange dyr.

Klarte ikke ta bilde av alle men de hadde gjess, hester, esel, minigriser, høner, kaniner, alpakkaer og en lama.

Hestene er jo de jeg elsker høyeste av de så ble først stående der en tur. Men så var jo bare eselet så søtt og ikke for å glemme alpakkaene, gud bedre for noen skjønne skapninger og med enda berde personligheter.

Minigriser
Minihest og en tøff alpakka.
Alpakkaherren som bodde sammen med hestene.
Mat må en ha.
En av de flotteste hestene de har.
Sier ikke nei takk til en ridetur på denne om sjansen byr seg.
Søte lille esle med masse personlighet.
Alpakkaflokken
Linselus av en alpakka. 🙂
Litt kos blandt sine egne er viktig selv for alpakkaer.
Lamaen likte å holde litt avstand.
Lamaen levde sammen med alpakkaene.

Egentlig ikke en takk nok, men det er en begynnelse…

Som jeg skrev i går fikk jeg en helt utrolig generøs gave i går. Fortsatt litt i sjokk, for hvem gir bort en slik dyr gave for egentlig ingen verdens ting tilbake?

Selv om takknemligheten for den er kjempestor og jeg har fortalt han Tor hvor fornøyd jeg er med maskinen er ikke dette nok. Har jo lovet han litt bakst i ny og ned, men jeg kunne ikke la han vente. Så maskinen fikk gå med en gang i går og den har fått kjørt seg i dag også.

Jeg spurte Tor hva han likte best slik at jeg viste litt om hva jeg skal bake og gi han litt og litt som takk. Startet var ikke noe konkret bare at han elsket det meste. Så han var lykkelig for alt han fikk, samme hva det måtte være.

Skal komme tilbake med oppskrifter på litt av hvert etterhvert, men det har blitt bakt fire ting siden i går. Derfor har fokuset kun vært på det og ikke det å få skrevet ned oppskriftene skikkelig.

Men hva tror du, er dette nok som første gave tilbake for en super bakemaskin;

Bakegave bestående av sjokoladekake, bagels og rundstykker.

Jeg lagde to varianter av bagels, med samme oppskrift bare en annerledes fremgangsmetode. Rundstykker av brytebrød prinsippet og verdens beste sjokoladekake med karamell.

Amerikanske bagels inspirert av japansk baketeknikk.
Verdens beste sjokoladekake med ett hint av karamell.

Denne kaken er bare så utrolig god, tror ikke jeg vet om noen bedre og med ett hint av karamell sendes det utrolig nok helt til ny høyder. 🙂

Fikk forresten akkurat en telefon via facetime hvor han beskrev alt han har fått som en 10+, så da kunne ikke dette godt bedre. 🙂

Rett og slett speechless!!!

Som overskriften i dag sie er jeg rett og slett speechless!!!

Jeg har jo skrevet flere ganger før hvordan jeg har ønsket meg en KitchenAid maskin. Grunnen til at jeg ikke har kjøpt ennå er jo på grunn av at jeg har vært i tvil om hvilken type og hvilken farge. Pluss så har summen for maskinen variert veldig mellom hver side jeg har sett på. Så jeg har vært ekstremt mye frem og tilbake.

Så kom jeg til en konklusjon i dag, jeg skulle innom å se ho Elkjøp for å se hvilke modeller de hadde inne. I dag var tanken rett og slett den at kjøper jeg en. Først skulle jeg bare bli med typen og luften hundene sammen med vennen våres og hundens venner.

Her kommer grunnen til at jeg er tom for ord! Jeg sto å snakket med mannfolk der og fortalte om planene mine. Så helt ut av del blå kommer følgene fra han Tor; jeg har en du kan få. Hva!!!! Skjønte egentlig ikke helt hva han sa, kunne jeg få en? Virkelig? Nei nei nei, jeg måtte ha hørt feil!

Jeg spurte han derfor igjen om hva han sa og jo jeg hadde hørt rett. Han hadde en nesten ny kjøkkenmaskin stående som ingen brukte og denne kunne jeg få om jeg ville. Selvfølgelig var da min første reaksjon at gud så snilt, hvilken maskin snakke vi om og hva ville ha ha for den.

Svart kom fortløpende; det er en Kenwood tror jeg og jeg vil ikke ha noe annet enn at noe av dine bakekreasjoner kan falle min vei i ny og ned.

Så igjen Speechless!!!! Hva i alle dager og hva har jeg gjort til å fortjene dette?

Konklusjon ble til at vi ble med han hjem slik at jeg fikk se på den og vurdere om jeg ønsket den eller ikke. Overraskelsen var ekstra stor da jeg kom dit og fikk se at det ikke var en Kenwood maskin som sto på hyllen. Til mitt sjokk sto heller faktisk den maskinen jeg hadde ønsket meg en nesten ny KitchenAid.

Hva er vel sjansen for at dette kunne skje?

Tror jeg smilte fra øre til øre og spurte han en gang til om hva han ville ha for den. Men nei da nok en gang kom svart på ingen verden ting enn noe godt i ny og ned. Det var bare å ta den med ut og bruke den maks.

Lykke rett og slett og føler meg så utrolig heldig. Speechless!!

Nydelig rød KitchenAid maskin som jeg fikk med meg.
Maskina hadde med sprutdeksel.
Maskinen hadde også en eltekrok.

Han hadde også mere utsyr, men var ikke helt sikker på hvor han hadde lagt det. Så resten skulle jeg få i løpet av noen dager. 🙂

Klar til bruk.

Maskinen hadde stått en stund på hyllen hjemme hos Tor, så jeg tok en grundig vask av den. Fargen kom enda bedre fra og maskinen har virkelig en dyp fin rødfarge. Så nå har jeg akkurat laget en tangzhong blanding og skal snart i gang med å prøve ut maskinen for første gang. Blir bryte brød, tenker ett til oss og ett til Tor.

Må bare bake noe med en gang for å vise min takknemlighet over denne generøse gaven. 🙂

Kysser fingre for bra resultat og at han blir overrasket over bakst allerede i morgen.

Amerikanske cupcakes

Er det en ting jeg husker hvor godt det var når jeg var i Los Angeles og på Farmers Marked er de utrolige cupcakene jeg kjøpte med meg derfra. Jeg plukket ut en blanding av 4 varianter. De ble med meg fra Los Angeles og på den videre ferden på rundturen. Vi hadde å kose oss med flere dager, de holdt seg så godt og smaken var udiskutabelt en av de beste jeg hadde smakt av de cupcakesen jeg har prøvd tidligere.

Derfor tenkte jeg det var en ide å teste de ut hjemme også. Selvfølgelig hadde de i USA masse frosting på seg, men dette blir prøvd ut neste gang. Denne gangen ble det kun enkle cupcakes. Denne røren gir deg 12 små cupcakes eller 6 stor. Lager du de som seks store får du på sett og vis en slags lavacake på de. Stekt godt i kantene men med fortsatt en flytende kjerne med masse god sjokoladesmak.

Lager du disse lover jeg du ikke har de stående lenge, her er det mange som ikke vil kunne la de få være i fred. 😉 Varmer du de litt opp dagen etterpå er de fortsatt like gode dagen etter også. For det er jo tross alt noen ganger nødvendig å forberede litt før selve dagen de skal inntas.

Sjokoladecupcakes fylt til randen med masse god sjokolade.

Ingrediensene til cupcakesrøre;

 • 120 g Sukker
 • 1 stk Egg
 • 125 g Hvetemel
 • 50 g Kakaopulver
 • 1 ts Bakepulver
 • 1 klype Salt
 • 1 dl fløte
 • 3/4 dl Vann
 • 2 ss Nøytral olje
 • 150 g smeltet sjokolade, her velger du favoritten din. Selv gikk jeg for den trofaste Freia Melkesjokoladeplaten. 🙂

Fremgangsmetode;

 1. Forvarm ovnen til 175 grader.
 2. Gjør klar et muffinsbrett med papirformer og sett til side. Med denne røren får du enten 6 store eller 12 små cupcakes.
 3. Pisk sukker og egg til eggedosis.
 4. Rør sammen de tørre ingrediensene.
 5. Ha i de våte ingrediensene.
 6. Sikt inn de tørre ingrediensene.
 7. Pisk alt sammen.
 8. Hakk opp sjokoladen og rør den inn.
 9. Fordel røren i muffinsformene.

  Fordel røren i formen, ved hjelp av et brett holder de formen bedre. Lager du 6 stor slik som jeg gjorde får du en følelse av lavacake på de

 10. Stek dem i ca. 15-17 minutter om du lager 12 små eller ca. 20 minutter om du lager 6 store.
 11. Avkjøl.
  Sett de til avkjøling på en rist.

   

 

Den lille traktoren Gråtass

Kanskje på tide og komme med litt håndarbeid igjen? Hadde jo med meg masse håndarbeid på ferie og nå som jeg hverdagen har begynt igjen sitter jeg jo som oftes med noen strikkepinner når jeg sitter stille.

Denne genserene er det en stund siden jeg strikket , men siden jeg fortsatt blir spurt om å dele oppskrifter er den like aktuell i dag som da. Jeg har heller ikke noen problemer med å skjønne hvorfor den er populær bland de små for genseren er jo kjempe tøff. Passe jo perfekt til denne lille tøffe gutten/jenten i familien som bare digger alt som har med kjøretøy å gjøre.

Genser med barenhagehelten gråtassen på.

Den lille traktoren Gråtass er en norsk barnefilmfigur skapt av Fantasi-Fabrikken A/S I Tønsberg i 1995. Figuren er en《levende》grå traktor av typen Ferguson TE20 som er påsatt to svarte øyne på lyktene. Navnet Gråtass var et utbredt norsk kallenavn for denne populære traktortypen.

Denne ble det til på grunn av at jeg ei gammel skolevenninne spurte på vegne av sønnen sin. Han hadde bare så lyst på en og jeg syntes det hørtes både gøy og artig ut å prøve.

Arbeidsmengden på denne genseren hadde jeg ingen anelse om og at jeg i tillegg måtte sy maskesting! 😉 Så jeg vil ikke si dette er den typiske starter genseren om du ikke har strikket så mye før. Men ikke la det stoppe deg, for jeg er av den oppfatningen om at du får til det du måtte ville. Det er bare standhaftigheten det står på og viljen til å ikke gi opp selv om du møter litt motgang.

Jeg hadde aldri gjort maskesting før og var ikke helt sikker på hvordan jeg skulle få det finest mulig. Men det gikk da ganske så bra sytes jeg selv iallefall. 😀

Informasjon om genseren finner du her;

 • Oppskriften finner du i heftet nr.215, Dale Garn – Den lille traktoren Gråtass.
 • Denne er strikket i dale garnet – Falk.
 • Jeg har strikket størrelse 4 år.
 • Hun som bestilte ønsket 3 år, men den går oppover i størrelse fra 2 – 4 – 6 år osv så derfor ble det størrelse 4 år.

Gjerdet og steinene på genseren går hele veien rundt genseren så på baksiden er det kun gjerde og stein. Men på grunn av dette sparer du mye arbeid ved at du kan strikke mønsteret hele veien rundt. Eneste du må sy på er selve detaljene som øynene og noen andre småe sting. Så dette er helt klart overkommelig bare man har tro på seg selv.

Selv følger jeg Pippi sitt eksempel på at dette har jeg aldri gjort før, men dette får jeg garantert til. 🙂

Må bare komme med noen ABIP tanker etter natten.

Dette hadde jeg egentlig inn planer om å kommenterer, men jeg bare må skrive noen ord om hva jeg leste på en blogg i går kveld.

Jeg har ingen problemer med at noen er uenig med meg eller har en annen oppfatning, men når en skriver litt tvetydig om begge sider blir det litt for dumt for min del.

Noen tanker i en pause på nattevakt måte bare skrives.

Blogginnlegget tilhører Familie BK og innlegget heter ABIP – Jeg var en av de 10 første!

Innlegget i seg selv er det ingen feil med, hun må selvfølgelig få lov til å komme med sin historie. Men for å så si at nok er nok nå og at saken som omhandler ABIP kurset er OLD NEWS! Vel, det kan ikke være lengre fra sannheten.

Å skrive at hun har sett en artikkel om en bruker som er misfornøyd nok en gang i media og at det ikke kommer frem noen nytt – vel dette får meg til å lure på om hun i det hele tatt har lest den!

 1. Artikkelen hun refererer til er nok den som kom i Romerikets blad på lørdag.
  Romerikes Blad kom endelig med nok en artikkel.

  Kine Tømmerdal er faktisk en av de journalistene som har stått på hardt for å få frem sannheten.

 2. Vi er faktisk tre som nå står frem i denne artikkelen.
 3. Det er nye ting som kommer frem og det vil det fortsette å gjøre frem til det er en løsning.

Anne Brith velger selv å ikke uttale seg eller gjøre opp for seg etter at det er bekreftet rimelig tydelig at hun har brutt loven på flere punkter. Hvorfor skal vi la dette ligge, hvorfor skal en person som bryter loven få slippe unna? Å begå lovbrudd for å så slippe unna uten videre konsekvenser er det vil ikke så mange som har ville latt noen gjøre? Som jeg har sagt så mange ganger før; jeg ønsker ikke Anne Brith Davidsen noe vondt som person, men det betyr ikke at jeg lar dette stille forsvinne. Anne Brith har selv hatt flere muligheter til å løse saken og uttale seg om saken i tillegg, men hun velger å sitte stille i båten. Selv om hun og de som følger henne blindt tror at dette betyr at vi glemmer dette, er det så langt i fra sannheten som det går an å komme.

Det er faktisk ganske så mange som er interesert i utfallet av dette og vi er mange som ønsker en løsning  – ikke bare vi som har valgt å stå frem. Kurset levde ikke opp til hva hun har lovet i tillegg til brudd på blant annet angrerett og dette er bare en konsekvens av dette som kursleder er nødt til å ta ansvar for.

Denne blogger skriver i tillegg til at hun sier detter er OLD News og at hun er fornøyd med kurset. Men samtidig skriver hun om telefonsamtaler som ikke ble holdt, nå likte hun det selv, da hun ikke liker å snakke i telefonen. Men bare med å skrive dette viser du til at hun har brutt lovnader. Hun skriver også at kurset virket rotet og ikke så god planlagt i tillegg innrømmer hun selv at markedsføringen var misvisende.

Så spørsmålet jeg da stiller meg er hvordan kan hun være fornøyd med kurset? Å skrive ett innlegg med både skryt og så vinkle dette til hva hun ikke likte for å så rakke ned på noen som ønsker rettferdighet er bare merkelig.

Enten er du fornøyd eller ikke og det kan kanskje være lurt å lese seg opp om hele saken før en uttaler seg. For dette er langt i fra ferdig og jeg pluss andre kommer til å gå mye lengre om dette ikke lar seg løse på meklingen med Forbrukerrådet.

Men for all del, alle skal få lov til å uttale seg og du som leser dette eller artikler i avisen trenger ikke være enige med oss. Men visst en skal uttale seg er det kanskje greit å ha all informasjon og ta seg tid til å lese alt.

Beklager, dette bare var noen ord som måtte komme frem. Mulig en trøtt nattevakt som selv overtenner ting her, men …..

Fra frykt til glede…. :-)

Har noen gang gjort noe og tenkt NEVER AGAIN?

Vel for ca. 8 år siden, nærmere bestemt 25 juli 2012 var dagen jeg tenkte dette når det kom til motorsykler. Jeg hadde akkurat hjulpet ei venninne på Averøya å beise huset deres og som takk skulle jeg få bli med på en motorsykkeltur. Dette hørtes jo i første omgang gøy ut, fikk jo låne alt av utstyr og alt såg trygt ut helt fra starte av. Såg jo for meg at det var gøy også, for hadde jo tidligere tenkt at dette var noe jeg burde oppleve før min tid var omme.

Turen startet fint og vi kjørte ut mot Atlanterhavsveien, farten var fin og det var en super dag å være ute på. Men så på veien tilbake tok han en litt annen rute, nemlig en grusvei. I seg selv høres jo ikke dette så ille ut, men når en etterhvert ender opp med en fart på 170 km i timen på den veien! Vel, ja da gikk gleden over tur og fremtidige motorsykkelturer bort. Selv om jeg på veien tekte at dette gikk vel fort, var det først etterpå jeg tenkte over alt som kunne skjedd! For hva om vi hadde kjørt av veien eller noe, hvordan hadde det gått med oss da? Tror nok ikke han kjørte så fort for å skremme meg, men at han ville tøffe seg litt var nok noe av årsaken. Men uansett satte dette en stopper for turer fremover for min del.

Så traff jeg altså OA for snart 2 år siden i 2018 endret noe seg sakte men sikkert igjen. Det tok tiden frem til nå, men jeg hadde det heller ikke travelt. OA kjørete jo motorsykkel når jeg traff han, var slik jeg traff han første gang hvor han hadde Snoopy på sykkel også. Vi ble jo ikke sammen med en gang, men hang samme og vi sklidde rett inn i ett forhold uten å ha noen stor plan om det. Men angrer ikke en dag, livet sammen har vært fint. 🙂

OA har i disse to åren kjørt mye motorsykkel selv, men jeg har kun vært med på beachbuggy turer frem til nå. Denne bilen er jo ganske så tøff alene og uten belt i bilen er den kanskje ikke den tryggest den heller. Nå skal det sies at det er fult lovlig å kjøre med denne bilen uten belte så ingen grunn til å få hetta over å lese det.

Årets første tur i 2020 med favoritt lekebilen.

Det ble ikke den lengste turen da vi som du ser hadde med hundene på tur også. Så vi kjørte kun en liten tur rundt byen og litt rundt om der slik at vi fikk opplevelsen. OA hadde mekket på bilen for å fikse noen deler så derfor måtte den testkjøres litt. Når vi kom hjem byttet vi bil og kjørte inn på Møst for å grille i finværet. Hele denne tiden grublet jeg stille for meg selv om jeg skulle foreslå motorsykkeltur eller ikke?

Som sagt har jeg ikke sittet på før og han har kun kjørt omkring sammen med vennen sine. Men så kom vi hjem da og jeg spurte da litt forsiktig om jeg skulle teste hjelm hans. Hjelmen hans var litt for stor for mitt hodet, men han hadde en til i garasjen som var litt mindre og da ville passe meg. Den passet perfekt! 🙂

Mulig en smule påvirket av at kjæresten kjører motorsykkel. Fikk også låne en dyr og skikkelig hjelm av han, så denne blir nok min å bruke fremover. 🙂

Motorsykkelklær hadde han også på lur så nå var det ingen vei tilbake. Det var bare å gire seg opp og hoppe på bakpå. 🙂

I løpet av disse årene har jeg fortalt at den første turen min ikke var den beste og derfor har han lovet å kjøre fint mens jeg satt på. Til å begynne med kjørte vi oss en tur rundt Frei og stakk en tur innom en venn for å sjekke ut noe. Der fikk jeg han til å ta ett bilde av oss to på sykkelen.

Vanskelig å få bilde av oss mens vi kjører, men jeg fikk han vi var innom til å ta ett bilde av oss to på selve sykkelen.

Herfra var planen å kjøre hjem igjen, OA var nøye på at dette skulle være en fornøyelse og at jeg ikke skulle angre. Så snill denne mannen altså og vi ente opp men en ekstra tur rundt byen. Tryggheten min var jo at han kjørte så fint og vi var langt i fra å noen gang komme opp i 170 km i timen. På vei heim fra byen hadde jeg ikke lyst å gi meg og OA koste seg masse han også. Så vi tok tok turen videre ut til Averøya og Atlanterhavsveien. Denne turen var flott i solnedgang, men kunne som sagt ikke ta biler i fart.

Eneste jeg kan si etter dette er at fra nå av er motorsykkel gøy igjen og nå ser jeg frem mot flere flotte turer. Positive er jo at vi også går mot sommer og forhåpentligvis enda varmere vær, noe som vil gjøre turen enda bedre.

Så jeg er kjempe glad for at denne opplevelsen har gått fra å være litt angstfullt til å faktisk bli noe jeg gleder meg til videre og ønsker å gjøre mere. 🙂

En koselig grillkveld på kai.

Med alt som egentlig handler om coronaviruset og litt ABIP i disse dager er det greit å unne seg noen hyggestunder også. Derfor tok vi oss en skikkelig grillkveld i går. Det er jo lov å møtes opp til fem personer så lenge vi holder litt avstand.

Derfor ble det til full oppdekkingen i kaia mens sola var oppe. Varmen var ikke på det meste, husker jo til sammenligning hvor fint det var i fjor sommer. Men med tykkgenser er det jo ingen ting som er umulig.

Grillkveld på kaia.
Sola skint så sterkt ho kunne også og ho var oppe så lenge vi satt der.

Mens vi jenten dekket på bordet jobbet gutta litt videre på kaia, før samboeren tok ansvaret for grilling. Det er jo noe med mann og grill, de går liksom hånd i hånd.

Mann og grill.
Mannen følger nøye med på maten.

Når det ble servert både grillribbe, hamburgere og pølser med hjemmelaga pølsebrød og hamburgerbrød i tillegg til salater ble det mer en nok mat til fire. Det ble også nok mat til at tanten fikk seg en skikkelig grilltallerken også, pluss hundene fikk også nyte litt grillpølse. Så vi alle gikk mette derfor.

Selve kvelden var kjempe koselig og det er så deilig med slike kvelder. Men nå skal det sies at hodet mitt ikke var helt på plass i går. Jeg satt mer eller mindre og ventet på ABIP artikkelen og svarte på meldinger. Så tror jeg må bli flink å sette denne saken litt på vent innimellom og ikke la den ta opp for mye tid.