Dagen som starter oppned!

Vel ny dag og nye muligheter sies det….Vel, det er jo sant men om det fungere like godt hver gang er noe usikkert. Jeg starter i alle fall dagen opp ned her.

Hva skal en si her…..

Natten kommer og da skal en sove sies det. En enkel sak ikke sant? Du er sliten etter en lang dag, kroppen trengs og lades og hodet trenger å slappe av.

Nei ikke i natt sa kroppen, i natt skal du våkne med smerter og nesten ikke klare å flytte på deg.

Takk kroppen, virkelig snilt!

Ente da med at jeg til slutt fikk kravlet meg ut av senga og sto opp. Så klar til å starte dagen liksom. Hadde jo gjort avtale som jeg ikke kunne si nei til heller. 🤪 Hva skal en si når noen spør liksom…🤣

Vel nå er alt pakket å klart, kroppen er smurt inn med voltarol all over og morgendosen tatt. Så for å forberede kroppen helt ligger jeg nå altså her på gulvet i gangen, samler mot og krefter. Ja, hva annet kan en gjøre. Kunne selvfølgelig holdt meg heime og inne, men NEI det gjør ingen ting bedre.

Så da er det bare å komme seg opp og bli med på hva en har sagt ja til. Klarer jeg å gjennomføre skal jeg fortelle om det og om jeg ikke klarer dagen, vel da er det også greit.

En dag med dykkeklubben

Endelig en morgen igjen hvor jeg våknet opp kjente på litt glede igjen. Kjæresten hadde som sagt bursdag i går og hadde fryktelig lyst på en dykketur med dykkeklubben. Dette kunne jeg jo ikke si at han ikke skulle på og i alle fall ikke når jeg ble invitert med i tillegg.

Så formiddagen ente med meg og nesten bare mannfolk ut på båten. Kristiansund dykkeklubb har egen båt og denne dagen dro di ut til overhenget på Tustna.

Siden jeg ikke dykker selv ennå, men fikk lov å være med stilte jeg med bursdagskake.

Noen sjokoladekakestykker måtte serveres. 😀

Må si jeg vart litt nervøs for å tilby baker Tor Jan Sevalsen, byens baker med hjemmebakt kake! Men mot all forventningen falt den i smak og ble mer en nok godkjent til at han smakte flere en en gang. 😇 Litt stolt selv da med tanke på at mannen både er baker og konditor!

Mannen til venstre baker Sevalsen var jeg mest spent på i forhold til min bakst.

På starten såg det ut til at det kunne bli en grå dag på sjøen, men når vi kom frem til plassen dukket solen opp og det ble en fin dag og en fin måte å feire kjæresten på. Blått hav så langt øyet kan se og lite bølger, så ingen sjøsyke.

Blått hav så langt øye kan se.

Gutta dykka i to puljer slik at det bestandig var en kjent båtsmann ombord og heldigvis for det, for jeg har ikke mye å stille opp med når det kommer til båt. Kanskje en dag når vi får vår egen på sjøen, men frem til da koser jeg med som gjest.

Med ullundertøy gjør kjærest seg klar te å dykke.
Frode, Tor, Nils og Stian i første pulje.
Gutta med guttesnakk før di oppa uti.
Odd, Yngve og Stig i andre pulje.

Vi hadde også med oss en fridykker som skulle ut med harpun og fiske.

Audun gjorde seg klar for å fridykke.
Audun fikk tak i to fisk og noen kamskjell.
Sist men ikkje minst samlet alle mannfolk kamskjell og ga til meg. Så jeg ente opp med 12 fine flotte kamskjell tilslutt, noe som skal bli god forrett en dag.

Ingen ekspert på å renske ennå, men med hurtigrensking ble jeg kvitt skjellene på sjøen og fikk med meg i hovedsak bare godsaker hjem.

Hurtig rensket kamskjell.

Må bare si takk til di alle for skjell og godt humør. Di fikk en jente te å nyte dagen og kose seg litt, selv om di ikkje viste at hun trengte det. Så det kan faktisk hende jeg sniker meg med båten flere ganger. 😊 Men kun om bord altså, selv om både Tor og Yngve lurte på når jeg skulle dykke.😅

Inne ifra båten.
I solskinn på dekk mens gutta dykket.

Forøvrig må jeg legge med min båtmann som ble knipset uten at han fikk det med seg.

Kunne gått bedre…..

Siden vi startet å date for ca. 3 år siden har vi hatt Kranaskjæret som datingplass. Det er plassen hvor vi har nytt god mat, stemning og vel egentlig alt som trengs for en fin kveld ute.

Maten står bestandig til 10 +++++, klippfisken med smørsaus er bare magisk god.

Men i år hang det en mørk sky over feiringen. Før vi dro ut hadde jeg på meg kjolen og pynta meg litt, men når jeg sto å så i speilt såg jeg ikke den jenta som gledet seg, men heller en som prøvde.

Prøve å pynte meg litt.
Kjæresteparet klar for datekveld.

Vi dro så ut og fikk bord rett ved vinduet. Lokalet er fint, maten og drikken er som sagt fantastisk, men meg dro stemningen ned.

Jeg prøvde å smile, men smilet satt langt inne og jeg kjempet mot tårer. Tårer som ikkje kjæresten er årsak til og tårer som ikkje er i glede over at vi feirer hans dag. Værst av alt er at jeg også bringer ned stemningen jo kjæresten. Sammenligner jeg bilder fra i fjor til i år, ser jeg en lykkeligere mann da enn nå. Noe som igjen gjør at jeg prøver ekstra å ta meg sammen å smile, men det skinner ikke igjennom.

Prøve å fake lykke, men ser på bildet at jeg langt ifra lyktes.
Ser også kjæresten ikke nyter det like godt som året før.

Så kom maten og maten var som vanlig utmerket. Ingen ting å si på den, Kranaskjæret innfrir nok en gang. Men jeg får sitter mest å grubler og klarer ikke nyte, ente med å spise kanskje 1/3 av maten før det sa stopp.

Maten på bordet og dette burde bringe ett større smil på oss, men den gang ei.
Maten var det som sagt ingen ting å si noe på. Den var 10 av 10 som vanlig.

Så vi dro hjemme og hadde en trivelig kveld bare oss to heime ned å se på Back To The Future 2, en av favorittene til karen i huset.

Så som du skjønner kunne gårsdagen gått mye bedre, kunne iallfall ikke blitt verre. Derfor skal jeg nok en gang i dag ta på meg smilet og fake så det kanskje virker. I dagen nemlig den offisielle dagen hans og den starter med en dykketur, men jeg blir med i dykkebåten. Så venter som jeg skrev i går en middag med familien på Sushi Bar.

Jeg skal iallfall gjøre mitt for at han får en bedre bursdagsfeiring i dag enn i går. Selv om det irriterer meg grønn at en person klarte å ødelegge gårsdagen selv om han ikke var til stede.

Vel, nå venter en tur på båten. Så på tide å ta seg sammen og møte dagen blid og så positiv som jeg over hodet klarer.

Hipp hurra for kjærest som fyller år. 🥰