Kunne en bare spille…..

Når en ser noen sette seg ned vet ett piano og bare setter igang med å spille. Vet ikke med dere men jeg blir iallfall imponert. Jeg har lenge ønsket å kunne spille, men pianoet har bare vært en drøm.

Lykkejakke
Tenke seg til å bare kunne spille her.

Lysten min kom i hvert fall tilbake når jeg kom over dette pianoet når jeg var på hotell tur i Ålesund by.

Det finnes jo så mange fine sanger og melodier en kan spille, men dette får stå. på ønskelisten en stund til. Jeg har jo tross alt fiolina liggende klar til å spilles på pluss en gitar og en ukulele. Så kanskje mestre de to siste også før en begynner med piano?

Kan du å spille ett instrument? Evt hvilket kunne du tenke deg å lære?

 

Har du et hotell som er favoritt?

I år har det så langt ikke blitt noe storferie. Helseplatformen kom å ødela disse planene enkelt og greit. Vi fikk ikke ta ferie i Kristiansund kommune når vi selv ønsket og alle måtte bli ferdig med all ferie før september. Jeg er egentlig en person som tar ut hele ferien sent for jeg synes det forkorter vinteren en god del.

Men jeg fikk sneket inn enn liten tur til Ålesund, selvfølgelig når stormen raste som mest. Men det ga meg jo grunn til å bruke hotellrommet. Å det er jo noe spesielt å kunne sitte inne å se været herje vilt ut, spesielt kanskje når en får utsikt mot havet rett ved.

Jeg tror i alle fall at jeg har funnet et favoritt av et hotell når jeg besøker Ålesund by.

Quality Hotel Ålesund

Jeg mener bare se dette rommet som jeg fikk her;

Quality Hotell Ålesund
Inngangen til rommet
Quality Hotell Ålesund
Kan trives her.
Quality Hotell Ålesund
Til og med en liten sofa og bor som en kan jobbe ved.
Quality Hotell Ålesund
Blir ikke mye vanskelig å sove i denne sengen.
Quality Hotell Ålesund
Tenke seg til å ligge her å nyte utsikten med havet rett uten for.
Quality Hotell Ålesund
Badet var også fint, eneste jeg savnet var ett badekar.

Jeg vet i alle fall at her skal jeg også bo neste gang. Selv om jeg håper været blir bedre neste gang som faktisk ikke er lengre enn desember.

Kan lykken finnes i en jakke

Kan lykken kjøpes for penger? Her vil en som regel få både ja og nei til svar. Personlig tro jeg ikke alt blir bedre bare en har mere penger, men at livet kan bli enklere; helt klart. Spesielt nå som renter og varer bare stiger og stiger.

Men kan en finne lykke i en jakke? Vel ja, hvorfor ikke! Spesielt når jakken heter lykkejakke. 🙂

Lykkejakke
Lykkejakke i fnugg.

Lykkejakka er opprinnelig strikket i Bella fra Permin, men jeg synes dette garnet klør. Derfor har jeg strikket min i Fnugg, ett garn jeg bare elsker.

Lykkejakka
Lykkejakke i garn som ikke klør.

Oppskriften på denne jakken finner dere her til 80 kroner. Her får dere kjøpt oppskriften uten garn slik at dere kan velge det garnet dere selv ønsker.

Jeg har brukt følgende farger på min;

  • 903 natur.
  • 921 moskus.
  • 937 støvet rose.
  • 938 mørk rose,

Opprinnelig er oppskriften strikket på dobbel tråd med Bella, men med Fnugg trenger du kun en tråd. Tove Lindtein er oppfinneren av oppskriften.

Etter at jeg brukte den på jobb, ble det en hit blandt kollegaer og endte derfor opp med at ei skal strikke den selv og jeg har nå også strikket en ny en til ei anna. Denne gangen i blåtoner.

Lykkejakke
Lykkejakka i blåtoner også.

På denne har jeg brukt følgende farger;

  • 903 natur.
  • 912 perlemint.
  • 924 agatgrønn.
  • 933 lys demin.