Hva skal en gi i julegaver i år?

Tvile sterkt på at jeg er den eneste som synes julegaver kan være vanskelig til tider, spesielt når alle har alt di trenger og måtte ønske seg nå til dags. Selv synes jeg det iallfall er super vanskelig til tider. Men i år føler jeg at jeg har treffe på noen ideer som har vært smarte i hvert fall.

Kan jo ikke røpe for mye i disse dager nå før gavene er levert rundt om kring. Men kan jo røpe at en liten del av gavene i år omhandler disse tre søte små her.

Tarzan, Snoopy og Lexie.

Vi har nemlig passet Tarzan i ca. 5 dager på grunn av at matmor ble syk. Tarzan savnet nok matmor, men tror ikke at han har det så fryktelig vondt med oss heller. Jeg trur faktisk han er så glad i oss at vi kunne fått han med hvor enn vi ville. 🙂

Tarzan, Snoopy og Lexie.

Å når vi i tillegg har denne fine plassen som hjemgården til kjærest. Vel da har di nå i hvert fall nok av område å løpe galematias på uten bånd. Selv med mye snø i år har di kost seg masse.

Tarzan, Snoopy og Lexie.

Ikke like enkelt å få alle til å stille opp når bilder skal prøves å foreviges.

Tarzan, Snoopy og Lexie.

Men di glimter til innimellom selv om di sjeldent sitter, ligger eller står samtidig alle tre.

Tarzan, Snoopy og Lexie.

 

Hokus pokus han e heime

Hvem skulle vel tro at 2021 var året hvor corona fortsatt ødela mye, men så mye glede jeg også har fått av en flokk med geiter.

Pokus

Hvor mye tid jeg har brukt på denne flokken er jeg usikker på også hvor mye epler og annet grønt som har gått med til dem. Men en ting er sikkert og vist, di har gitt meg utallige timer med kos, glede og ikke minst så mange blåflekker at jeg har mistet tellingen.

Disse er ikke mine men takket være Øyvind og Heidi har jeg fått lov å kalle di litt for mine egne. Som Øyvind sa i går er jeg nå budeia deres som følger med di nesten annen hver dag. 🙂

Så når han i går skulle flytte Pokus heim igjen til Kattholmen kunne jeg ikke si nei. Jeg har jo tross alt vært med fra første stund når di flyttet dit og etter dette når di har reist frem og tilbake alt etter for at di skal ha det bra.

Pokus på vei heim.

En kunne se Pokus gledet seg for han ropte gladelig sammen med meg etter Frodo, Raggen og Freddy.

Bæææææ

Denne karen er bare så sjarmerende! En kan ikke annet enn å smelte av han. <3 .

Ett blikk som sier mer enn tusen ord.

Utrolig god Rocky Road

Julen nærmer seg med stormskritt og vi alle vi vel helst ha noe kjempe godt og digg i julen. Rocky road er så utrolig lett og lage pluss at det e en smak for sansene. Det finnes utallige oppskrifter der ute, men fordelen med denne oppskriften er at her står du egentlig fritt til å bruke hva enn du måtte ønske.

Ingredienser;

  • 3 kvikk lunsj
  • 3 Peanøtt kubbe
  • 15 Unicorn Mallows
  • 2 never Smash
  • 170 gram Meierismør
  • 4 spiseskjeer Lys Sirup
  • 400 gram Melkesjokolade
  • Non Stop

Oppskrift;

  1. Hakk opp Kvitt lunsj, kubbe, 10 mallows og smash i mindre biter.
  2. Smelt sirup og smør over middels varme. Ta kjelen til siden og tilsett melkesjokoladen. La dette smelte sammen til en jevn blanding.
  3. Bland alle biten oppi den smeltede blandingen.
  4. Ha hele blandingen over i en passerende form, min var 25 x 25 cm.
  5. Strø så over litt hakket non stop og noen mallows biter.
  6. Sett det til kjøling og la den stå til den er helt stivnet.
  7. Del den så opp i passende biter og ha over i søte krukker eller andre glass.

Dette lover jeg smaker godt og du vil ikke andre. Her snakker vi rett og slett bare nam!!! Jeg kan love deg denne julekonfekten kommer til å slå an hos dine nære og kjære.

Oppbevar den i kjøleskapet i ca. en uke eller mye lengre om du har den i fryseren. Kutter du opp i passe biter tar det ikke lang tid før du kan spise di når du tar opp en bit eller to. 🙂