Jeanette vesten

Til gårsdagens shorts ble jeg spurt om jeg kunne lage en slags topp som passet til. Så da ble det en tur i tenkeboksen igjen og ikke minst litt prøving, feiling og telling. 😂 Det er liksom forskjell fra hvilken idee en har i hodet til hvordan ett prosjekt faktisk lar seg gjennomføre, bildet du innbiller deg kan bli bra blir Ikke bestandig slik. Så som etter litt frem og tilbake, strikking og opprekning klarte jeg til slutt å komme frem til noe jeg ble fornøyd med. Toppen ble til en slags løs vest i størrelse 1 til 2 år, den vil sitte fint på brystet mens under vil den svinge ut litt.

Jeg ser for meg denne vesten er søt til shortsen, men den vil også være lekker til ett lite dongeriskjørt eller en tøff bukse.

Siden shortsen fikk navnet Jeanette, ble det til at Vesten fikk samme navn også. Navnet er inspirert av hvem mottaker av shorts og vest er, hun heter nemlig Jeanette. 

#strikking #minmote #barn #klær #Klompelompe #knitting #vest #mittdesign #design

Jeanette shorts

En liten tur innom Klompelompe igjen. Som jeg har sagt før liker jeg veldig godt Klompelompe oppskriftene, de er som regel lette og forstå og selv om mange av plaggene er enkel er de likevel utrolig fine. Fra før har jeg strikket Annie lue og hals, på dette mønsteret er det en slags vridning som jeg synes er kjempe fine. Så for å prøve ut dette mønsteret litt mer laget jeg en liten shorts u størrelse 1 til 2 år med inspirasjon av dette. Resultatet ble jeg kjempe fornøyd meg og synes shortsen ble nett så fin.


For å få en liten kontrast laget jeg snoren til snøring i en annen farge, dette kun for å få en liten ekstra detalj.

 

#mittdesign #design #shorts #klompelompe #drops #merinoull #merino #barn