En dag med dykkeklubben

Endelig en morgen igjen hvor jeg våknet opp kjente på litt glede igjen. Kjæresten hadde som sagt bursdag i går og hadde fryktelig lyst på en dykketur med dykkeklubben. Dette kunne jeg jo ikke si at han ikke skulle på og i alle fall ikke når jeg ble invitert med i tillegg.

Så formiddagen ente med meg og nesten bare mannfolk ut på båten. Kristiansund dykkeklubb har egen båt og denne dagen dro di ut til overhenget på Tustna.

Siden jeg ikke dykker selv ennå, men fikk lov å være med stilte jeg med bursdagskake.

Noen sjokoladekakestykker måtte serveres. 😀

Må si jeg vart litt nervøs for å tilby baker Tor Jan Sevalsen, byens baker med hjemmebakt kake! Men mot all forventningen falt den i smak og ble mer en nok godkjent til at han smakte flere en en gang. 😇 Litt stolt selv da med tanke på at mannen både er baker og konditor!

Mannen til venstre baker Sevalsen var jeg mest spent på i forhold til min bakst.

På starten såg det ut til at det kunne bli en grå dag på sjøen, men når vi kom frem til plassen dukket solen opp og det ble en fin dag og en fin måte å feire kjæresten på. Blått hav så langt øyet kan se og lite bølger, så ingen sjøsyke.

Blått hav så langt øye kan se.

Gutta dykka i to puljer slik at det bestandig var en kjent båtsmann ombord og heldigvis for det, for jeg har ikke mye å stille opp med når det kommer til båt. Kanskje en dag når vi får vår egen på sjøen, men frem til da koser jeg med som gjest.

Med ullundertøy gjør kjærest seg klar te å dykke.
Frode, Tor, Nils og Stian i første pulje.
Gutta med guttesnakk før di oppa uti.
Odd, Yngve og Stig i andre pulje.

Vi hadde også med oss en fridykker som skulle ut med harpun og fiske.

Audun gjorde seg klar for å fridykke.
Audun fikk tak i to fisk og noen kamskjell.
Sist men ikkje minst samlet alle mannfolk kamskjell og ga til meg. Så jeg ente opp med 12 fine flotte kamskjell tilslutt, noe som skal bli god forrett en dag.

Ingen ekspert på å renske ennå, men med hurtigrensking ble jeg kvitt skjellene på sjøen og fikk med meg i hovedsak bare godsaker hjem.

Hurtig rensket kamskjell.

Må bare si takk til di alle for skjell og godt humør. Di fikk en jente te å nyte dagen og kose seg litt, selv om di ikkje viste at hun trengte det. Så det kan faktisk hende jeg sniker meg med båten flere ganger. 😊 Men kun om bord altså, selv om både Tor og Yngve lurte på når jeg skulle dykke.😅

Inne ifra båten.
I solskinn på dekk mens gutta dykket.

Forøvrig må jeg legge med min båtmann som ble knipset uten at han fikk det med seg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg