Sushi og avsuittning

Reklame | Sushi Bar Kristiansund.

I snart 3 år nå har jeg truffet en kjempe flott gruppe med mennesker samtidig som jeg har fått luftet hundene. Vel hunden når det startet, i starten var det nemlig kun to mennesker og to hunder – Tor og jeg hadde det kjent sammen og Lexie storkoste seg med å leke med Odin.

Så etter noen måneder kom det flere til og en av de som dukket opp til slutt var OA og Snoopy – herved ble det to hunder og en kjæreste takket være hundelufting. 🙂

Siste som dukket opp var Kim og Fant, men dessverre fikk vi ikke så mye tid med de da Kim fikk seg ny jobb og flyttet på seg. Men vi kunne jo ikke la han flytte uten å ta farvel med han og Fant. Så først var vi alle på hundelufting slik at de fikk sitt før vi på to bein avsluttet med ett herremåltid hos Sushi Bar Kristiansund.

Sushimiddag og avslutning.

Var noe skeptisk til sushi når det først kom til byen og tenkte at dette var noe jeg ikke likte. Men så feil kan jeg ta! De har virkelig en meny som frister til alle og maten er upåklagelig. Etter første møte her har det ført til at jeg her å spiser hos de ca 1 gang i måneden.

Hva med deg, liker du sushi?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg