#10 USA tur – Whole Food Marked

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men når jeg er på ferie ønsker jeg å oppleve mest mulig. Så det å gå i butikker og kjøpesenter er ikke akkurat det som står høyest på min liste.

Men siden mye av ferien besto av kjøring til å fra, noen ganger lang strekninger var det bestandig kjekt å ha noe lett med seg i bilen. Var liksom ikke alle bensinstasjonene som hadde så mye god mat! Og når du er på den åpne landvei i USA er ikke butikken alltid rett ved.

Så når vi kom over et av flere Whole Food Marked i Los Angeles måtte vi bare ta turen innom.

Whole Food Marked i Los Angeles.

Her snakker vi en butikk det er verdt å ta en tur innom. Herre min for ett utvalg og til helt greie priser også. Helt ærlig ble jeg satt såpass ut av hvor stor og fantastisk denne butikken var at jeg glemte helt å ta bilder. Her snakker vi nemlig om en butikk som har alt!

Her finner du masse fersk frukt og grønnsaker, melk, juice, fersk fisk, fersk kjøtt, pålegg, brød, vin, øl, brus, vann, godteri og en disk full av gode kaker. Det fantes sikkert mer også, men jeg kommer rett og slett ikke på alt. Eneste jeg kan si er at butikken er så stor at du kan gå dere i flere timer bare for å få med deg alt. Og selv om vi ikke storhandlet kjøpte vi med oss noe, for vi trengte liksom ikke helt det. Vi skulle jo videre på turen om ikke så alt for lenge.

Men en ting vi kjøpte med oss var noen cupcakes. Jeg tror aldri jeg har smakt så gode kaker før fra en dagligvarebutikk før, de smakte seriøst himmelsk godt. De var faktisk så gode at vi delte de opp og hadde med oss på ferien, slik at vi kunne nyte de over flere dager.

Dette var faktisk så godt at jeg bare måtte ta ett bilde av de før vi begynte på smakingen. For de smakte ærlig talt like godt som de såg ut. Og sannheten er jo at vi spiser med øynene først, ser det godt ut blir matopplevelsen enda bedre.

Cupcakes fra Whole Food Marked.
Cupcake med marshmallows.
Cupcake med mørk sjokolade.
Cupcake med melkesjokolade og hvit sjokolade.

Jag vet flere som sier at cupcakene som du kjøper i USA ofte er oppskrytt og egentlig bare er tørre, men jeg kan love deg disse var så langt i fra det som du kan komme. Så prøv de neste gang du besøker et av disse markedene. 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg