#15 USA tur – Jurassic World

Vi mennesker er ganske så merkelige sammensatt, meg selv inkludert. Sånn som her ved attraksjonen Jurassic World i Universal Studios, her sto vi sikkert i rundt 2 timer i kø for en liten tur. Greit nok at turen var drit bra og vi hadde det kjempegøy, men de to timene kunne blitt brukt til noe annet. Men nei da, hadde ikke ville ikke opplevd det heller, allikevel er det noe merkelig. For vi var langt i fra de eneste, det var en stor folkemasse både foran og bak oss og det kom hele tiden nye mennesker til i køen.

Klar for en ny attraksjon, må bare stå her i kø først. 🙂

Attraksjonen er basert på de nyeste filmene fra universet som Steven Spielberg fra 1993. Og for å bygge opp spenningen har de flere skjermer med noen av skuespillerne som forteller en historie hvor vi da skal få være med på slutten. Du får høre fra både Chris Pratt som Owen, Bryce Dallas Howard som Claire og BD Wong som Dr. Henry Wu.

Hele tiden mens vi venter beveger vi oss mer og mer inn i jungelen, så i tillegg til skuespillerne og skrikene fra de som er foran oss i attraksjonen er virkelig med på å bygge opp forventningene.

Sakte men sikker på vei inn i jungelen.

Når vi endelig kom til vår tur starter det hele inne i selve bygge. Vi blir tatt med på en tur slik som i filmen og hvor det ender med at dinosaurene er fri og klar til å angripe oss. Så det hele ender med at vi må gjøre en flykt ned en vannfoss for å slippe unna. Selv om at var gøy og slik var det denne siste vannfossen som virkelig gjorde at du hadde det gøy. Her kommer du ned i en forrykende fart i en mørk tunnel før du er ute i jungelen igjen.

På vei ut etter å sluppet unna dinosaurene.
Vannet spruter til alle kanter når du endelig kommer ut.

Avhengig av hvor du sitter må du regne med å bli litt våt på slutten. Selv om du avslutter med ett smil om munnen.

Så selv om du må stå i kø for å få med deg dette er det verdt det. Du står under tak hele veien også, så det blir ikke så varmt som du skulle først tro. 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg