Garnslanking

Tenker jeg rett er det flere enn meg som til tider har ett garnlagert med mere garn enn hva du vet det skal brukes til.

En bestiller garn på nett, en kommer over nytt hos sin lokale garnbutikk eller en i en butikk du kommer over på reise. Ja, muligheten er mange og det er ikke like lett å gå forbi eller ikke bestille noe når en kommer over noe på tilbud, favorittgarn i fine farger eller nye farger og ikke minst når du kommer over en helt ny garnsort som en bare må teste ut.

Ofte når dette skjer ender en også gjerne opp med mere garn enn hva du trenger. Om det er at du tenker jeg trenger kanskje ett eller to nøster mer til dette prosjektet eller at dette kan jeg sikkert lage noe fint av ved en senere anledning. Dette er jo i seg selv ikke ett problem for lageret om en dette skjer en eller to ganger, men som ofte sier det hele tiden og derfor fylles lageret opp selv om du også får ut ferdige ting!

Så er du som meg og føler lageret tar overhånd innimellom kan det da være greit å la fantasien få løpe litt løpsk innimellom. Garnet kan jo brukes til så mangt bare en tør å utforske håndarbidsverden litt og fantasien få frem mye nytt og kanskje i farger du aldri heller hadde sett før deg.

Men så møter en på det lille spørsmålet; hvor mange masker skal jeg legge opp?

Vel her finner du svaret på det spørsmålet takket være denne siden; paapinden.dk

Trenger du ogaå å regne ut hvor mange masker en trenger på grunn av at en strikker med ett tynnere eller tykere garn er denne kalkulatoren under et flott hjelpemiddel.

KALKULATOR FOR Å REGNE MASKER PÅ NYTT PROSJEKT.

Sist men ikke minsk kan jo også disse følgende spørsmål dukke opp; hvor langt i cm, hvor mange omganger, hvor mange pinner du skal strikke. Vel under finner du løsningen til dette også. 😀

REGNE UT HVOR MYE DU MÅ STRIKKE FOR Å FÅ RETT LENGE.

 

#strikking

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg