29 – London – The Horniman at Hay’s, en favoritt hos meg

Når en vandre rundt i Londons gater en hel dag er det så godt å kunne sette seg ned og bare slappe av innimellom. Før vi fant denne plassen hadde vi vært innom to Christmas marked, Tower of London, Tower Bridge og vandret fra London Eye så når vi kom til The Horniman at Hay’s var den perfekt.

The Horniman at Hay’s

Hele atmosfæren der inne var så koselig, de hadde pyntet til jul og hele greia.

The Horniman at Hay’s

Restauranten bar vel mere preg over å være en bar, men siden den gikk over to etasjer og hadde mange sitteplasser fungerte den utmerket som begge deler. Følelsen med å sitte der inne var unik i den sakens at du følte de hadde lagt sjelen sin i den når de bygde den.

The Horniman at Hay’s
The Horniman at Hay’s
The Horniman at Hay’s
The Horniman at Hay’s

I tillegg til at stemning der var spesiell i seg selv, var det også en ting til som var både gledelig og overraskende på oss. Det var nemlig det at de hadde mye vegetariansk mat på menyen. Selv etter mye vandring var vi ikke så sultne, men vi tok noe å drikke og så bestilte jeg hvitløksbrød med ost på som en liten matbit. Alt dette vegetariansk og det smakte himelskt godt.

The Horniman at Hay’s
The Horniman at Hay’s

Lyst å prøve ut denne restauranten / baren finner du den på denne adressen; Hay’s Galleria, Unit 26, London SE1 2HD, London.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg