#4 USA Tur – Hollywood Historic Hotel

Hollywood Historic Hotel, Los Angeles, Hotellets front – kveld/natt
Hotellet om natten.

Etter en lang reise som føltes som en evighet siden jeg såg frem til å komme fram så mye, kom vi endelig frem til hotellet seint på kvelden og mørket hadde senket seg.

Hollywood Historic Hotel, Los Angeles, Parkering
Hotellet sin parkeringsplass.

Vi skulle bo på Hollywood Historic Hotel den første delen av reisen og hotellet levde i grunn opp til forventningen. Adressen er 5162 Melrose Avenue, Los Angeles, CA, 90038, USA. Hotell i viktoriansk stil med restaurant, i nærheten av Melrose Avenue. Hotellet er over 3 etasjer og har 62 rom til sammen. Siden vi leide bil var dette hotell også perfekt med tanke på at det hadde en ganske så stor parkeringsplass bak hotellet.

Hotellet har også døgnåpen resepsjon, restaurant og bar, men de har ikke frokost så dette måtte vi ut å fiske selv. Det virker ikke som amerikanerne er så opptatt av dette med frokost slik som vi kanskje.

Hollywood Historic Hotel, Los Angeles, Vestibyle
Resepsjonen på Hotellet.

Da vi kom inn i lobbyen var det ferske blomster som ventet oss og personalet tok meget godt i mot oss.

Etter å ha sjekket inn kom vi opp på hotellrommet og selv om rommet ikke var av den største sorten hadde det alt av hva vi trengte for å kunne bo i Los Angels noen netter.

Sengen var både god og behagelig å ligge i og sengetøyet var rent og pent.

Hollywood Historic Hotel ble bygd 1927 og er å regne som et av de klassiske hotellene i Los Angeles. Hotellet åpnet sine dører første gang i 1927 og ble da beskrevet som et vakkert, historisk og ett ekslusivt reisemål og hotell i Los Angeles. Ett ekte landemerker i hjerte av Hollywood hvor selve utsikten fra rommene er selveste Hollywood – signet.

Hollywood signet fra hotellrommet.

Hotellet ligger også bare ett kvartal unna det berømte Paramount Pictures og Raleigh Studios. Hotellet var ett av de fremste valget for kjendiser, diplomater og dignitærer i mange år.

Hotellet ligger 15 minutter fra Lax flyplassen og bare 3 – 5 kilometer Beverly Hills, Vest – Hollywood og Los Angeles Sentrum. Pluss 1 – 2 Miles fra den berømte Melrose Strip, Hollywood Walk of Fame, Det Greske Teatret og Observatoriet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg