Burger the American way!

Sikkert og visst er at du ikke kan stoppe på Vuddu Diner uten å teste ut burger og milkshake. Altså her får du virkelig den beste burger The American Style som du kan kun drømme om i Norge.

Når kjært fortalte om denne plassen skrøt han uten sidestykke og jeg selv tenke OK vi prøver, men han tok ikkje feil. Å se bare her hvor fornøyd han var over at vi skulle spise her.

Han karen her var rimelig fornøyd med stoppet.

Burgerne og shakene er enkel men samtidig så gode. Her snakker vi amerikanske smaker og sjekk bare ut menyen for shakene liksom;

Shake The American Style.

Det finnes også helt egne regler her som di så fint forklarer;

Reglene for å spise hos Vuddu Vally.

Dineren er inspirert etter en lys blå Ford Pickup. For under et besøk på et marked i Charlotte, North Carolina, kjøpte eierne en lys blå (Carolina Blue) Ford Pickup Stepside 1959-modell. Etter at de fikk denne hjem, kom ideen om at denne Pickupen kunne være logo og at Dineren skulle hete Pick-up Cafe. De valgte registreringsnummer V-487, som har sitt opphav i deres adresse Vuddudalen 487.
Med Pick-up Cafe ønsker de å skape en hyggelig og uformell møteplass med mulighet til å kjøpe seg enkel, god mat og snacks.

Pick Up Ford
Pick Up Cafe
Pick Up Cafe
En gammel jukeboks har di også skaffet seg.
Pick Up Cafe.

Å besøke denne cafeen er virkelig som å ta ett sted inn i det amerikanske, så liker du USA bør du med stor sikkerhet besøke denne her.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg