Dag 2 i karantene – strikke korona inn i heimen

Ny dag nye muligheter i en stille heim. Karantene er jo ingen ønsket situasjon for noen, men nå er nå stå slik i disse dager. Selv har jeg karanten på grunn av ferien min til Bali og da er det jo greit å bruke dagene til noe fornuftig.

I går fikk jeg en snap fra ei venninne som slanket garnlageret sitt litt ved å strikke en klut. Så derfor fikk jeg inspirasjon til å prøve den ut selv også.

Koronakluten

Oppskriften på koronakluten er laget av Bitta Mikkelborg og du finner dette designet og flere på hennes Facebook side.

I følge henne selv laget hun denne på grunn av tiden vi er inne i nå med tanke på hvordan Convid 19 har spredd seg i verden.

Mange sitter jo fast i karantene på grunn av at vi har vært å reist, om det har vært til utlandet eller bare ved å reise innenlands. På grunn av dette er det jo begrensninger for hva vi kan gjøre og ihvertfall når det kommer til uteaktiviteter, spesielt sammen med andre. Det finnes jo også de som frivillig har gått i 14 dagers karantene.

Så hva er vel da bedre enn å bruke noen timer på å lage julegaver, venninnegaver eller bare noe nytt til heimen sin selv?

Sannheten er jo også at vi aldri får nok av kluter, eller hva?

Selv har jeg strikket denne kluten med følgende utstyr;

 • Strikkepinne nummer 3.
 • 1 nøste Petunia fra Rauma garn, farge turkis nummer 274. Men du kan bruke alt annet garn av bomull som du selv liker. Både tynnere og tykkere garn, eneste du da må tenke på at kluten blir mindre eller større.

Kluten måler ca. 24 × 29 cm.

2 kommentarer
  1. Godt å se at dere er kommet dere hjem igjen. Så flink som du er å strikke så har du jo mye å fordrive tiden i karantene med. Velkommen hjem og jeg ønsker dere en frisk karantenetid.🤗

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg