Der ingen skulle tru at amerika dukket opp!

Liker du det amerikanske og drømmer du om å kunne innta en skikkelig digg burger The American Style, men rett og slett ikke kommer deg til USA?

Vel, du trenger ikke lete lengre. For ca. to mil uten for Trondheim sentrum dukker amerika opp der inn skulle tru det gikk an. Du kjører bare ved veien og tenker at ja ja her var det ikke mye å se, så plutselig ut av det blå……

Fra veien ser du ikke nødvendigvis skiltet til Vuddu Valley du legger merke til først, men heller alle figurene som står ved veien og rundt selve dineren. Det som også er gøy er at di legger til nye figurer hvert år, så du vil hele tiden kunne finne noe nytt å se på om du tar turen.

Det var kjæresten som ønsket å ta meg med her da han hadde gode minner om maten her fra. Det tok ikke lang tid før jeg skjønte hvorfor, både på grunn av utseende og mat. Å jeg mener sjekk bare her på disse bildene da, hvor tøff og annerledes for Norge er ikke dette. Alt dette under finner du bare før du setter en fot innenfor dørene av bygget.

Vuddu Vally diner med alt det andre di også har å tilby.
Bare på vei opp bakken til inngangsdøra venter dette.
Di har fylt opp til randen av alt mulig.
De har virkelig passe på å ha noe for alle.
Hvor søt er ikke denne for eksempel?
Det finnes både vanlige sykler og di gamle med motorer her.
Hvem liker gamle motorsykler?
Til og med benkene er det noe annerledes med.
Drømmer du om is kan du til og med sette deg ned i en.
Eller ta deg en pustepause sammen med denne karen.

Så om du kjører forbi anbefaler jeg deg til å stoppe opp å ta en titt. Innehaverne Reidun og Svend Otto Søyseth kjøpte Kortmans Lysutsalg i Trondheim i 1994. I 1998 opprettet de Kortmans Lysfabrikk AS og startet med produksjon og utsalg i Vuddudalen i Åsen. Siden den gang har konseptet utviklet seg til å bli både museum og Diner. Innehaverne har store utviklingsplaner for fremtiden og det er nok mye som vil skje i «Vuddu valley» fremover.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg