Fra spøk til unnskyldning – da er alt greit?

Vi er kommet til 2. april og dagen for unnskyldninger. For så lengen en går fra spøk til unnskyldning – da er alt greit?

Nyter været mens det varer.

Årets første aprilsnarr besto oss flere å spøk om graviditet. Dette er ett tema som kan såre mange på flere plan og jeg synes denne spøken er usmakelig.

Det gjør det heller ikke greit når du går ut dagen etterpå for å unnskyld at du kanskje kan ha såret noen. Komme med forklaring at en må kunne spøke med ting, for det bestandig er noen som kan bli krenket.

Jeg stiller heller spørsmålet hvorfor spøke med slike tema i det hele tatt? Hvorfor ikke heller spøke om uskyldige ting om en så må henge på med denne tradisjonen?

Om en skal ha det artig går det fin å gjøre det uten å skrive om såre tema. En unnskyldning etterpå gjør ikke bestandig alt er greit igjen. Om kommentarfeltet styres av mennesker som synes det er usmakelig er det kanskje på tide å styre unna temaet. Hjelper ikke å beklage for å sammenligne med det å blant annet miste håret (da kreftsyke kan bli krenket).

Til neste år og årene fremover håper jeg folk kan ha det gøy på en mere uskyldig måte og spøke med noe alle kan le om. Det gjør det så mye bedre for alle og en hver.

Dette var mine korte tanker i dag og ellers håper jeg dere alle har en fin langfredag.

 

Instagram HER – Facebook HER – SnapChat Unjem

4 kommentarer
    1. Når du faktisk har behov for å forsvare spøken din også, så har du kanskje selv noen tanker om hvorfor. Om en spøk er uskyldig trenger den ikkje å forsvares.
     Men slett spørsmålet ditt du om du føler det e riktig.
     Vi får være enige om å være uenige om hva en spøk angår.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg