Det er fredag og hva er vel bedre på en fredagskveld enn taco? Lite om du spør kjærest her i huset, men i kveld var ikke lysten til å servere hver enkelt ting i egne skåler. Så derfor slo jeg heller til med denne enkel varianten av en taco i kveld – nemlig denne herlige paien. For hvorfor ikke lage en Taco Pai.
Ingredienser;
- 1 Eldorado Original Paibunn.
- 1 pakke karbonadedeig.
- 2 pakker tacokrydder.
- 1 boks champignon boks.
- 1 boks mais.
- 4 egg.
- 2 dl. creme fresh.
- Strøost.
Fremgangsmåte;
- Ha paibunnen rett fra kjøleskapet og over i paiformen. Prikk den litt med en gaffel og forstek den midt i ovnen på 200 grader i 10-15 minutter.
Prikk paibunnen med en gaffel. - Stek karbonadedeigen og ha i krydder, champignon og mais.
- La paibunn og kjøtt avkjøle seg litt mens du ordner eggeblanding.
- Bland sammen creme fresh og egg sammen med litt krydder, selv brukte jeg litt oregano og paprika.
- Ha kjøttet oppi paibunnen.
Paibunn med fyll av karbonadedeig, champignon og mais. - Hel eggeblandingen over.
- Helt til slutt topp med strø ost.
- Stek så hele paien videre i ca. 30 minutter.
Sånn da var fredagsmiddagen reddet og den her er perfekt å spise slik den er eller sammen med en spenstig salat og kanskje toppet med en skje rømme eller to.
Enjoy.
Instagram HER – Facebook HER – SnapChat Unjem
0 kommentarer