Fredags Taco Pai

Fredagskvelden er reddet med tacopai.

Det er fredag og hva er vel bedre på en fredagskveld enn taco? Lite om du spør kjærest her i huset, men i kveld var ikke lysten til å servere hver enkelt ting i egne skåler. Så derfor slo jeg heller til med denne enkel varianten av en taco i kveld – nemlig denne herlige paien. For hvorfor ikke lage en Taco Pai.

Ingredienser;

  • 1 Eldorado Original Paibunn.
  • 1 pakke karbonadedeig.
  • 2 pakker tacokrydder.
  • 1 boks champignon boks.
  • 1 boks mais.
  • 4 egg.
  • 2 dl. creme fresh.
  • Strøost.
Så enkelt men så godt.

Fremgangsmåte;

  1. Ha paibunnen rett fra kjøleskapet og over i paiformen. Prikk den litt med en gaffel og forstek den midt i ovnen på 200 grader i 10-15 minutter.

    Prikk paibunnen med en gaffel.

  2. Stek karbonadedeigen og ha i krydder, champignon og mais.
  3. La paibunn og kjøtt avkjøle seg litt mens du ordner eggeblanding.
  4. Bland sammen creme fresh og egg sammen med litt krydder, selv brukte jeg litt oregano og paprika.
  5. Ha kjøttet oppi paibunnen.

    Paibunn med fyll av karbonadedeig, champignon og mais.

  6. Hel eggeblandingen over.
  7. Helt til slutt topp med strø ost.
  8. Stek så hele paien videre i ca. 30 minutter.

Sånn da var fredagsmiddagen reddet og den her er perfekt å spise slik den er eller sammen med en spenstig salat og kanskje toppet med en skje rømme eller to.

Enjoy.

 

Instagram HER – Facebook HER – SnapChat Unjem

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg