Gamle fru Olga.

I går hvor dagen egentlig var helt perfekt. Det var nydelig vær og jeg kunne nyte hele dagen ute med Lexie og Snoopy, helt på slutten fikk vi også selskap av Monica og Tarzan. Pluss det var mye som handlet om KBK og konkurransen, for endelig kunne jeg dele nyheten med dere.

Men så da helt på slutten skulle Olga jobbe mot oss. Hahaha, for å forklare har Monica gitt bilen sitt navnet Olga. Derfor går denne lille rakkeren under dette navnet. Men Olga bestemt seg rett og slett for å ikke starte når vi skulle hjem.
Egentlig ikke noe stort problem i seg selv, men saken er at vi var på Blomneset ca. 30 minutter unna byen og derfor var det ikke bare bare. Så gode råd var dyre og dette måtte vi prøve å løse selv. Vi tenkte kanskje det var batteriet som hadde takket for seg og derfor tok vi til google.

Startkabler har vi. Snoopy følger som vanlig også nøye med.
Dame som har vært ute en vinternatt før.

Startkabler hadde vi med oss, men vi var ikke helt trygg på hvordan vi skulle gå frem. Monica har lært etter å vært ute en vinternatt før. Men som sagt kom spørsmålet; hvilken rekkefølge sakl det gjøre. Vel google hadde som vanlig svarene og vi satte igang.

Slik skal det gjøres.

Vi fikk koblet på og starten bilen min, men Olga da ville hun starte? Snakk om noen spennende sekunder/minutter.

Hvordan går det med batteriet?

Vi fulgte nøye med og håpet denne lille ladningen skulle gi resultater.

Men nei, vi damer klarte det ikke denne gangen. Selv om vi liker å tro det ikke er noe vi ikke kan. Olga sto fast og nektet å starte. Vi måtte bare innse nederlaget og gi opp. Den perfekte dagen ente i latter for hvor komisk vi følte det hele var, Monica pakket sammen sakene sine og Tarzan, hoppet inn i bilen min og jeg kjørte de hjem.

Vel hjemme måtte vi krype til korset og be kjærest om hjelp og han stilte som vanlig opp. Derfor går turen igjen til Blomneset i morgen for å prøve å se om vi kan få starte på gamle fru Olga.

 

Instagram HER – Facebook HER – SnapChat Unjem

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg