Hunder uten tannlegeskrekk

Er det en ting som skal være sikkert og visst så er det at jeg (matmor) har tannlegeskrekk, derfor er jeg kjempe glad for at hundene ikke har “arvet” den. Selv får kjeg panikk bare ved tanken på å gå inn til tannlegen for bare tanken på lukten og alle de instrumentene er nok til å sende kalde gufs nedover ryggen min.

Men når det kom til hundene gikk det som en drøm.

Vel og merke så går de til en hundefrisør for å fjerne tannstein så de slipper jo enklere unna.

Torhill Heidi Ludvigsen som utførte jobben var kjempe flink og det gikk raskt og greit. Så kan derfor anbefale henne på det sterkeste om dere selv ønsker å få hjelp til å fjerne tannstein på hundene deres.

T&T Hundesalong og Torhill Heidi Ludvigsen holder til på Frei og dere kan ringe henne eller sende en melding på nummer 90 78 60 52 for å bestille time. Vi fikk time fort selv nå med tanke på at det er ferietider og i tillegg så var vi ferdig på ca. 15 tilsammen med begge hundene.

Vi holdt oss også i bakgrunnen slik at vi ikke skulle bli ett forstyrrende element under prosessen som frisøren sa og anbefalte oss.

Begge to var kjempeflinke og nå kan de begge smile stolt over å ha fått tilbake Hollywoodsmilet. For selv Lexie holdte seg rolig i situasjonen selv om hun ikke var så komfortable oppe i høyden!

Sånn til slutt klapper jeg meg selv litt på skulderen (og litt på kjæresten sin) over at vi hadde så lydige hunder i følge frisørene og når hun i tillegg skrøt av pelsstellet på de følte jeg meg rett og slett litt stolt. Ikke det at jeg hadde ventet på skryt eller noe som helst, men at en som er profesjonell synes jobben jeg har gjort er mere en bra nok – ja, da tenker jeg det bare må være lov å være fornøyd. For selv om jeg både klipper pels, negler, fjerner flott og dusjer de er jeg langt i fra noen ekspert, jeg er rett og slett bare en hundeeier som gjør så godt hun bare kan for at hundene skal ha ett fint liv.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg