Hva er kjærlighet?

Ett ganske stor spørmål når en tenker seg om, men samtidig er det ett ganske så enkelt ett også. Selv kom jeg over en ganske så god beskrivelse her en dag av en ukjent. Selv har jeg også lagt til noe ord for at jeg følte det stemte i forhold til meg og mitt liv.

Lånt fra Filosofi i Skolen.

Til de par som er så ivrige etter å kalle det slutt etter at forelskelsen stopper, til de som kaster inn håndkleet på forholdet sitt fordi alt ikke er ‘perfekt’… her er litt mat til ettertanke…

Livslangt engasjement er ikke det det mange tror det er. Det er ikke å våkne hver morgen for å spise frokost på senga sammen, ikke å kose seg i sengen hver kveld før begge to sovner, ikke et rent velstelt hjem, ei ett hjem som bare er fylt med latter, kjærlighet og vakre ord!

Det er noen som stjeler hele dyna og snorker hele natten. Det er smelling i dører, roping og til å med harde ord til tider. Det er hardnakket uenighet og å gi hverandre den tause behandlingen til deres eget hjerter leges for så å tilby tilgivelse og eller å bli tilgitt.

Det er å komme hjem til den samme personen hver dag som kjenner deg ut og inn, vet alt om deg og likevel elsker deg – kun for at du er den du er!

Det er å le den “ene” gangen du gjorde noe dumt. Det handler om skittentøy og usminkede senger. Det handler om å hjelpe hverandre med det harde arbeidet i livet.

Det er å svelge maset i stedet for å si det høyt. Det er å spise det enkleste måltid og sitte sammen de sene nattetimene fordi du ikke har rukket det før på kvelden….

Det er å føle at verden raser sammen under deg og at selv den minste ting er uoppnåelig. Det er at din kjærlighet holder rundt deg og forteller deg at alt kommer til å gå bra selv i de tyngste stunder.

Det er å fortsatt elske noen selv om de noen ganger gjør deg helt gal. Det er å prate sammen om de vanskelige tingene som du helst ikke vil snakke om.

Å elske noen er ikke alltid lett, mange ganger er det vanskelig og det kan føles nesten umulig. Men det er også fantastisk, berikende og en av de beste tingene du noen gang vil oppleve.

Så hold om din kjære og ikke ta han eller henne for gitt, du vet aldri den dagen du står der uten han eller henne. <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg