Lyst på noe til middag som smaker like godt som det ser ut som på bilde? I såfall anbefaler jeg deg å teste dette her.
Ingredienser du trenger;
- 2 ørretfiler uten skin og bein.
- 2 plater med butterdeig.
- 1 egg.
- Salt.
- Pepper.
- Olje.
- Rømme.
- Fersken.
- Pommes Frites.
Fremgangsmåte;
- Del fisken opp i biten og stek den lett i litt olje (dette for ekstra smak) og krydder med salt og pepper.
- Sett stekovnen på 200 grader over og undervarme.
- Skjær en firkant i butterdeigen, ca. 1 cm inn fra kanten. Ikke skjær helt gjennom.
- Pensle butterdeigen med egg og stek i ovnen i 15 minutter.
Slik ser eskene ut når de er penslet med egg og kun stekt. - Ta butterdeigsplatene ut av ovnen. La dem avkjøle i noen minutter og løft så ut litt av den øverste butterdeigen i midten, slik at det blir plass til resten av ingrediensene i midten.
- Fordel ørretterningen i butterdeigeskene.
- Stek i noen minutter til butterdeigen er gyllen og ørreten er stekt, men fortsatt har en rosa kjerne.
Stek alt litt til. Selv stekte jeg det sammen med pommes fritesen. - Server varme sammen med pommes frites, rømme og fersken.
Håper dette smaker like godt til deg som det gjorde for oss.
Bon appetit!
0 kommentarer