Reklame | Le Creuset og Royal Design.
Hvor godt ser ikke dette ut til middag? Kamskjell som er hamstra etter dykketur fra typen. Elsk!
Lyst å lage en lignende rett er dett her hva jeg brukte og fremgangsmåten min.
Ingredienser;
- 200 gram pasta eller makaroni om du foretrekker det.
- 1 halv pakke bacon.
- Litt usikker på hvor mye kamskjellen kom på men bruk en passe mengde, 2 til 3 per person.
- Salt.
- Pepper.
- Olivenolje
- 3 hvitløksfedd.
- 1,5 dl fløte.
Fremgangsmåte;
- Stek bacon til det er sprøtt, og legg til side.
- Strø på salt og pepper på kamskjellene (kamskjell er delikate så de trenger ikke så mye krydder) og steker dem i baconfettet som ligger igjen i pannen. Kamskjellene skal stekes i 1 1/2 til 2 minutter på hver side maks. Legg de så til side sammen med bacon mens du ordner resten.
- Sett på pastavann og kok pasta mens du lager sausen. Husk at vannet du koker pasta i skal være som saltvann.
- Ha 2 ss olivenolje i den samme stekepannen. Tilsett finhakket hvitløk og stek i 2 minutter.
- Hell over fløten og la sausen få ett oppkok.
- Ha kamskjellene i sausen og vend de lett i sausen.
- Server med pasta i bunn og ha på sausen over, til slutt strør du over bacon og eventuelt litt parmesan.
Her er det bare og kose seg og sist men ikke minst si God appetitt!
Serverte forresten rett i pastafat fra favoritten min LeCreuset og dere finner lignende tallerkner her under;
2 kommentarer
Det så godt ut!
Kan love deg at det smakte godt også.