Søndagsfølelse, fortsatt jul og fridag.

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men for meg består denne jule av jobb, jobb og atter jobb. Dagene har rast ivei og det har ikkje vært mye tid til noe som helst.

Lillejuaften; Jobb fra 10 til 16, hjem og spiae middag, sove på sofaen og avslutter med å dra på nattevakt.

Julaften; Hjem fra nattevakt, sove noen timer, hoppe i dusjen, pynte seg, spise middag med samboeren sin familie og åpne julegaver før kvelden nok en gang ente på jobb og nattevakt.

1 juledag; Hjem fra nattevakt, sove noen timer, pynte seg, middag med familene til samboeren, hjem å sove en time på sofaen før nok en nattevakt.

2 juledag; Hjem fra nattevakt, sove noen timer, dusje og så på nytt ut på Blomneset og samboerens sin hjemplass for familiemiddag, hjem og sove en time på sofaen og så på nok en natt.

3 juledag; Hjem fra natt, sove noen timer, strikke litt men egentlig bare ta dagen med ro, spise lasagnerester til middag og avslutte med en litt tidlig kveld.

4 juledag; Stå opp, dusje slik at en ser presentable ut til å dra på jobb, jobbe på drømmestrikk fra 10 til 17 (telle sånn ca. en plass mellom 5 000 og 10 000 knapper, da vi har begynt på varetellingen), hjem på Goma for å hente finsko, hjem til samboeren for å pynte seg, ordne gave til de vi skal til før kvelden avsluttes med julefest hos venner.

5 juledag; Fridag, faktisk helt en fridag! Denne nytes i stille stunder hjemme på sofaen med roser fra samboer, kos med hunder og gaven med sjokolade fra verdens beste venninne. Om litt skal vi en liten tur (muligens) inn te Møst for å besøke familie, kommer litt an på været – men biffene må jo få ut. Så avslutter vi med middagsdate på Hong Kong Garden og en liten kinotur for å se Frost 2 i kveld.

Så denne dagen skal rett og slett bare nytes med litt fri.

Snoopysnoopen.
Snoopy, roser fra samboer, julegaveskål med sjokolade fra verdens beste venninne, kan en fridag nytes bedre.

Så som dere skjønner skal denne dagen nytes uten for mye styr, da jeg fra i morgen igjen går på med full jobb i over en ukes tid nok engang, så med andre ord skal nok en nyttårsaften feires på jobb.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg