Spisepinner vs gaffel og kniv

Før corona dukket opp i hele verden og hindret oss i å egentlig bevege oss fritt og bare det å dra ut på en middag hadde vi en plass vi gikk. En av favorittene vi har kjærest og meg er Kranaskjæret for der har di en så utrolig god fiskemiddag. Di har mye annet godt også altså, men dette er helt klart våres favoritt.

Men siden pandemien kom har dessverre Kranaskjæret holdt stengt lenge og ikke lengre vært en mulighet. Er jo egentlig ingen krise i seg selv, alle har vi holdt oss mest hjemme. Men en gang i ny og ned er det kjekt ut å spise, en plass hvor du får maten servert og du slipper unna oppvasken.

Så nå mens convid 19 har herjet fritt har Sushi Bar blitt vår nye plass. For av alle ting har kjærest fått skikkelig sansen for sushi, det er ikke tull en gang han elsker det nå! Det er til og med gjerne han som sier vi kanskje skal ta turen dit. Som regel drar vi på torsdager eller søndager siden di da serverer buffe. Da får han spise kun di biten han virkelig liker og han kan spise så mye mango saus som han selv vil.

Eneste utfordringen på denne typen restaurant er at alt egentlig spises med spisepinner, men spisepinner og kjærest går ikke helt hånd i hånd. Som regel ender han opp med gaffel og kniv. Dette har jo egentlig ikke noe å si, men det er litt gøy når ha prøver seg med pinner også da. Litt knot og ball blir det men har har fått litt teken på det.

Forsøk med pinner, han fikk iallfall maten litt opp fra tallerkenen.
Maten skikkelig opp fra tallerkenen under full kontroll.

Som dere ser blir det egentlig med to pinner, men ikke like enkelt å få maten i munnen på denne måten. Men han prøver også slik som di er tiltenkt, ikke så ofte men en gang i blant. Han får det jo til! Mye konsentrasjon men alt går med øvelse. Selv om han nok forøvrig fortsatt liker best kniv og gaffel.

Nesten perfekt slik pinner skal benyttes.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg