Tro om Olga er samarbeidsvillig i dag?

Vel vel, på tide å ta med kjærest, hente Monica og Tarzan for å se om Olga er mere samarbeidsvillig i dag da?

Må si vi reiser inn til Blomneset spent alle tre, men uansett om Olga vil jobbe med oss eller mot oss er det iallfall tre ting å se positivt på. Selv om hovedfokuset selvfølgelig er Gamle Fru Olga så teller disse tre også;

 1. Tarzan, Lexie og Snoopy elsker å spring fritt sammen der ute, plassen er så stor og skjermet at de slipper å tenke på noe som helst annet enn å ha det gøy.
 2. Jeg får tatt noen bilder med strikk, både min strikk og litt strikk direkte til KBK.
 3. Jeg har en spennende telefon jeg skal ta og om alt klaffer skal jeg fortelle om det senere.

Men la oss heller se hva som skjer med Olga her nå først. Kjærest måtte selv prøve med startkabler selv om vi gjorde det også. Kan jo tross alt hende at ho er mere medgjørlig når hende til en mann prøver seg enn med to damer. 😉

Kjærest undersøker om startkabler kanskje virker i dag.

Snoopy og Tarzan syntes til slutt det tok for lang tid. De hadde tross alt jaktet på hverandre en stund og sett på oss i vår lille fotoshoot. 😀 Derfor bestemte de seg for at Olga var beste alternativ når det begynte å blåse og regne. Disse to er ikke så kresne når det kommer til stykket, men om dette hjelper Olga er en annen sak. For resultatet ente med at vi måtte taue Olga hele veien hjem til byen. En reise som i og for seg gikk greit med unntak av en hendelse hvor Monica ikke klarte å bremse nok og tauet gikk under hjulet og røk.

Hahaha, må bare le mens jeg skriver det for vi lo godt etterpå vi også. Selv om det der og da ikke føltes like artig.

Vi fikk til slutt tauet bilen til verkstedet som kjærest leier med 3 eller 4 andre karer og fikk den opp på bukken. Kjærest prøvde det han kunne med å skru fra deler og teste med kabler om noe som helst ville være med på leken.

Kjærest undersøker nøye og vel.
Koblet til startkabler nok en gang for å teste en annen ting enn batteriet.

Men det ente med at også kjærest (uansett hvor hardt han prøvde) måtte se seg slått av Olga. Det var visstnok startmotor som hadde bestemt seg for å ta natten. Så gamle fru får stå på bukken noen dager mens kjærest leter på nett etter delen. Kan garantere at han begynner letingen alt i kveld.

Monica hadde selvfølgelig lagt igjen alt i bilen før den ble heist opp. Så kjærest måtte til med stige og inn i bilen for å hente ut hva hun trengte; vannflaske, sekk, mobil og nøkler er jo greit å ha med seg. Ja, selvfølgelig kunne Olga blitt heist ned igjen, men ho får bare kose seg i høyden til vi får skiftet del for det gikk like fort med stige.

Monica trengte ett par ting fra Olga før vi kunne forlate henne.

Vel vel du Olgamor, da får vi se hvor samarbeidsvillig neste gang vi prøver å fikse deg. Saken er iallfall ikke ferdig diskutert og jeg tviler du går av med endelig seier. 😀

So to be continued!

 

Instagram HER – Facebook HER – SnapChat Unjem

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg