Tv aksjonen 2020

Reklame | Nrk Tv Aksjonen, Rauma Garn

Idag er dag hvor forhåpentligvis mange tar tak og støtter tv aksjonen.

TV-aksjonen NRK 2020 går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet.

Skilpadder og andre dyr kan sette det fast i halsen eller rundt munnen, noe som er tortur og ikke minst kan hindre de i å få i seg den næringen de trenger.

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, skal årets TV-aksjon ta plasten ved rota. Sammen skal vi redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene!

Snoopy er med å støtter opp om denne utrolige viktige saken.
Litt betenkt for å være med på bilder med tanke på hvordan vinden blåste og hvor kaldt det var.
Snoopy, fotograf og vind. Lett og se hvem som gikk av med seieren.
  • Havet er fantastisk. Det har gitt liv til alt levende på planeten vår. Men nå er havet truet. Heldigvis finnes det løsninger.

En fjerdedel av plasten i havet kommer fra Sørøst-Asia. Derfor er TV-aksjonsmidlene øremerket tiltak i Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand.

Ønsker er å redusere utslipp av plast til elver og hav med 7000 tonn årlig fra og med nå!

Alt vi enkelt mennesker gjør er med på utgjøre en forskjell og om vi alle reduserer litt sier det seg selv hva det utgjør. Om vi som enkeltpersoner ikke begynner å ta grep kommer planeten, havet og dyret til og dø, noe som igjen fører til at det er slutten for oss mennesker.

Selv støtter jeg saken ved å strikke Linn – genser og lue. Havet og vinden viste seg fra sin beste side denne dagen.
Genseren skal representerer bølgene i havet.
Linn – genseren kan selvfølgelig strikkes i alle mulige farger, men for meg representerer denne strand og havet i bølgesus med tanke på fargene.

Har du lyst å være med å støtte denne fantastiske saken kan du kjøpe strikkepakker til både genser, barnegenser med fisker på, skjerf og lue HER.

Linn-genseren og tilhørende plagg er designet for Hjemmet av Lokal Oslo i samarbeid med Rauma Garn, WWF og NRK TV-aksjonen. Genseren er strikket i dobbel Lamull. Den har en vid og avslappet passform med vide ¾-lange ermer. Den er enkel å strikke med raglanfellinger og med brettekanter i ermer, bol og hals. Fargene og mønsteret er inspirert av havet, tang og tare. Garnet er laget av 100 % norsk lamull, noe av det mest miljøvennlige materialet en kan velge. Garnet blir mykere etter vask og bruk. 15 % av garnsalget til denne oppskriften går til TV-aksjonen 2020 og arbeidet med å bekjempe plast i havet.

Kjæresten som er dukker måtte selvfølgelig teste lua han også.

Han har dykket i mange år og virkelig sett katastrofen av plast i havet. Så dette er noe han virkelig brenner for og gjør hva han kan for å hjelpe.

Stolte tre som ser på den nye bryggen.
Snoopy følger nøye med på mens stigen skal undersøkes. Linn luen er selvfølgelig med her også.

Har du lyst å bidra slik vi har gjort her i huset kan du gå inn å gjøre det HER.

Så langt som jeg kan se er det samlet inn hele kr 45 793 492,- dette er en flott start, men jeg håper den i det minste dobler seg før kvelden er omme.

Selv har både kjærest og jeg bidratt. 🙂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg