Utsikten

Noen dager kjenner en at lysten ikke er der og dørstokkmila er fryktelig lang, men samtidig så kjenner en at en trenger en tur ut. Kjenner en i tillegg at det hadde vært greit å få blodpumpa litt opp i tempo er en tur til Utsikten på Frei i Møre og Romsdal et greit alternativ.

Snoopy og Lexie

Utsikten er merket grønn med 107 høydemeter og har en lengde på 5,27 km. Det jeg selv liker med denne turen er at du starter fint på turområdet ved Prestmyra hvor du går på bred grusvei. I starten går det for det meste på vei uten noen høyde, men helt på slutten får du disse høydemeterne via to bakker. Når du kommer opp di er du på toppen og du kan finne deg en plass og sette deg ned. Det er nemlig satt ut benker for alle, men om du drømmer om en fantastisk utsikt blir du nok skuffet. For det høres jo slik ut på navnet, men for det meste ser du bare skog.

På denne turen kan du også få to koder til stikk ut om du tar turen innom Furulunden i tillegg på veien. Du har også mange muligheter til å gå videre hele lysløypa, videre til Harpskaret, Breilia Matlausfjellet.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg